Touch for Health
Stress Release
Zichtverbreders

Invisible

Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer.

 

Gebruik van de website www.begripdoorinzicht.nl

Ondanks de constante zorg en aandacht die wij besteden aan de samenstelling van deze site en de daarin opgenomen gegevens, kan Begrip door Inzicht Praktijk & Cursuscentrum voor Kinesiologie (hierna aangeduid als: "Begrip door Inzicht") er niet voor instaan dat de informatie op deze site geschikt is voor het doel waarvoor de informatie door u wordt geraadpleegd.

 

Links naar andere websites

Op de website van Begrip door Inzicht staan links naar websites van derden, wij aanvaarden geen aansprakelijkheid en geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van websites van derden. Daaronder valt ook  de wijze waarop die sites omgaan met uw (persoons)gegevens (inden van toepassing). Lees hiervoor het privacy beleid, de disclaimer, de copyright notice en algemene voorwaarden, indien aanwezig, van de site die u bezoekt.

 

Informatie gebruiken

Alle rechten met betrekking tot op deze website aangeboden informatie berusten bij Begrip door Inzicht. Het is niet toegestaan informatie op deze website te kopiëren, te downloaden of op enigerlei wijze openbaar te maken, te verspreiden of te verveelvoudigen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Begrip door Inzicht. U mag informatie op deze website wel afdrukken en/of downloaden voor uw eigen persoonlijk gebruik.

 

Cursussen

2021:

Touch for Health 1:

Februari

 

Al mijn cursussen staan op:

https://www.topki.nl/trainer/inge-burgerhof

Binnenkort heb ik een nieuwe website waar alle cursusdagen te vinden zijn

Touch for Health,

Stress Release en

Woordblind en Leefblind

 

Graag tot ziens!

 

Praktijk & Cursuscentrum

voor Kinesiologie
Inge Burgerhof

Duizendblad 11

4102 KP Culemborg
06 - 28 26 32 50
kinesiologie@begripdoorinzicht.nl
www.begripdoorinzicht.nl

 

 

www.begripdoorinzicht.nl maakt gebruik van cookies voor een optimale beleving van deze site.