Stress Release 1-2
Stress Release 3
Stress Release 4
Stress Release Energiecentra

Invisible

Stress Release Energiecentra

 

Tijdens deze dag maak je kennis met 10 verschillende energiecentra of zenuwplexi. Gezien de ligging van deze centra wordt er ook wel een vergelijking gemaakt met de bekende chakra's. De beschrijving van bijbehorende functies en symptomen is echter gelinkt aan de zenuwplexi volgens Westers model en geeft daardoor andere informatie dan die bekend is over de chakra's.

 

Je leert door middel van spiertesten de energiecentra uit te testen en nauwkeurig te screenen waar een verstoring of blokkade aanwezig is. Deze energiecentra lopen door het hele lichaam en bestaan uit zenuwen die samenkomen, zich verdelen en opnieuw op een zeer ingewikkelde manier samenkomen. Zo vormen ze vastgestelde zenuwnetwerken. De zonnevlecht, beter bekend als plexus solaris, is waarschijnlijk wel de meest bekende zenuwplexus. Ze zijn belangrijk voor de energievoorziening; elke blokkade kost het lichaam energie en door het déblokkeren wordt men in de regel weer energieker en fitter.

 

 

Alle Energiecentra hebben hun eigen unieke punten, gebieden en emoties. Wat deze cursus zo bijzonder maakt is, dat de correcties gestapeld worden. Eerst de prioriteit uitzoeken, vervolgens wordt er gekeken welke specifieke correcties het bewuste centra versterken, pas dan worden de correcties toegepast en vervolgens geankerd.

 

Er kunnen verschillende klachten ontstaan als de energie is verstoord in één of meerdere energiecentra. Ieder centrum verzorgt namelijk de energie naar verschillende lichaamssystemen (hormonen, spieren, pezen, meridianen, botten, etc.).

 

Aan het einde van de workshop heb je geleerd deze 10 energiecentra te testen en te balanceren met behulp van specifieke emoties, acupunctuurpunten, oor- en voetreflexpunten en/of massage van het hoofd. Elke energiecentra wordt gedéblokkeerd en geactiveerd op zijn eigen specifieke manier. Een prachtige methode en een waardevolle aanvulling op wat je al wist of wat je altijd al had willen weten over energiecentra.

  

Energiecentra agenda

 

2021 

Energiecentra kost € 145,00 (inclusief het manual à € 25)

 Het manual Energiecentra is niet te bestellen via de boekhandel, maar uitsluitend verkrijgbaar via de cursus.

 

Aantal lesuren: 8

Vereiste vooropleiding: Stress Release 1-2 (Success over Distress)

 

De prijzen zijn inclusief  koffie, thee en wat lekkers. De lunch mag je zelf verzorgen.

 

De cursus wordt gegeven aan minimaal 4 en maximaal 8 cursisten tegelijk, zodat er ruim de gelegenheid is om de technieken, onder begeleiding, te oefenen. Mochten de bovengenoemde data niet passen binnen jouw agenda, neem dan contact op (mail/telefoon) om jouw mogelijkheden te bespreken. Want Touch for Health, Stress Release, Zicht op woordblind en Zicht op leefblind zijn het waard om te kennen en te kunnen.

 

Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

www.begripdoorinzicht.nl maakt gebruik van cookies voor een optimale beleving van deze site.