Touch for Health 1
Touch for Health 2
Touch for Health 3
Touch for Health 4
Metaforen & doel bepalen
Vingermodes

Invisible

Touch for Health 1

 

In deze eerste module van Touch for Health maak je kennis met het testen van spieren. Daarbij gaat het om het leren voelen en interpreteren van een spiertest en daarmee de behoefte van je lichaam om opnieuw evenwicht te bereiken. Bewustzijn vormt de sleutel tot dit hele proces. Je neemt je gezondheid letterlijk in eigen handen! Het kan ook heel goed preventief ingezet worden.

 

Je lichaam geeft heel veel signalen af. Soms luisteren we heel goed en handelen ernaar, soms vergeten we te luisteren en soms luisteren we wel maar begrijpen we niet hoe te handelen. Met Touch for Health leer je op een eenvoudige manier te luisteren én te handelen. Via manuele spiertesten ga je voelen waar de oplossing of je kans ligt. Zo kun je zelf ervaren wat jouw lichaam weet en helpen om weer te handelen in de richting van welzijn. Je herstelt dus zelf het evenwicht. Bewustwording vormt de sleutel tot dit hele proces.

 

De kern van Touch for Health is eenvoudig en en makkelijk te leren. Het is geheel veilig en toegankelijk voor mensen zonder enige medische opleiding. Gewoon voor huis, tuin en keuken gebruik. Daarnaast is het een enorm mooie aanvulling voor mensen die beroepsmatig op dit gebied werkzaam zijn of van plan zijn. Je ontvangt na 3 dagen een IKC erkend certificaat.

 

Inhoud: Je leert een aantal voortesten, 14 van de 42 spiertesten, verschillende correctiemogelijkheden, testen met behulp van een tussenpersoon (bij baby’s, mensen die verlamd zijn, dieren), kruislopen en de achtergrond ervan, een meridiaanmassage, een methode om pijn te verminderen en nog veel meer. De interactie tussen tester en testpersoon speelt hierbij een belangrijke rol. Daarom komen het onderwerp ethiek (wat doe je wel en absoluut niet met spiertesten, etc.) en het educatieve model, uitgebreid aan bod.

 

 

Touch for Health 1 agenda

 

2020 zomer:

- 21, 22 en 23 juli van 9-16 uur

- 24, 25 en 26 augustus van 9-16 uur

 

2020 najaar:

- 10, 11 en 12 september van 9-16 uur

- 30 november, 1 en 2 december van 9-16 uur

 

2021:

Het kan zijn dat er eerst meerdere Touch for Health 1 gegeven worden en met degene die verder willen een nieuwe groep samengesteld wordt. Touch for Health 1 is een opzichzelf staande cursus die je heel veel brengt. Verder gaan met kinesiologie is een keuze om een traject aan te gaan in zelfontwikkeling én ondersteuning van andere in preventieve gezondheidszorg.

 

Touch for Health deel 1 kost € 360,00 exclusief het boek: 'De complete editie Touch for Health', ter waarde van € 49,99. Ik adviseer je het boek zelf te bestellen, zodat je er alvast ik kunt gaan lezen. Het boek is via de boekhandel te bestellen. Alle overige boeken/manuals zijn niet te bestellen via de boekhandel, maar uitsluitend verkrijgbaar via de cursus.

De cursus is inclusief online leer omgeving.

 

Aantal lesuren: 18
Vereiste vooropleiding: geen

 

De prijzen zijn inclusief  koffie, thee en wat lekkers. De lunch mag je zelf verzorgen.


 

De cursus wordt gegeven aan minimaal 4 en maximaal 8 cursisten tegelijk, zodat er ruim de gelegenheid is om de technieken, onder begeleiding, te oefenen. Mochten de bovengenoemde data niet passen binnen jouw agenda, neem dan contact op (mail/telefoon) om jouw mogelijkheden te bespreken. Want Touch for Health, Stress Release, Zicht op woordblind en Zicht op leefblind zijn het waard om te kennen en te kunnen.

 

 

Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

www.begripdoorinzicht.nl maakt gebruik van cookies voor een optimale beleving van deze site.