contact

Routeplanner

Plan uw route


Begrip door Inzicht
in de krant

krant

CulemborgseCourant.nl

Inge Burgerhof

 

 Ik ben Inge Burgerhof getrouwd en moeder van een zoon en een dochter.

 

Inge Burgerhof

Door onderzoek tijdens mijn opleiding HBO pedagogiek ben ik in aanraking gekomen met kinesiologie.
Nieuwsgierig naar de basis ben ik toen met Touch for Health begonnen en….. niet lang daarna heb ik mij aangemeld voor de hele opleiding bij TOPKI.

 

Inmiddels ben ik Erkend & Professioneel Kinesioloog en heb een praktijk aan huis.

 

Tijdens cursussen, intervisie met collega’s en tijdens behandelingen krijg ik regelmatig inzicht en begrip op allerlei gebieden waardoor ik verder mag groeien en leren. Het mooie is dat er alleen dingen gebeuren die je op dat moment ook aan kan om van te leren en te groeien.

 

Het is mijn wens om veel meer mensen kennis te laten maken met kinesiologie en te laten ervaren hoeveel dat voor je kan doen. Eigenlijk: hoeveel jij zelf voor jezelf kan doen.

 

Ook is mijn wens om veel meer mensen de voordelen van Touch for Health, Stress Release  en de Zichtverbreders te laten ervaren, want het is het waard om te kennen en te kunnen.  De uitleg over de diverse cursussen kun je terug vinden op de pagina cursus. De data kun je terugvinden op de pagina overzicht alle geplande cursussen
 
Wat kan ik voor jou doen?
Samen kunnen we luisteren naar wat jou lichaam aangeeft via het spiertesten.
Lees hierover meer op de pagina kinesiologie.
Dus ben je geïnteresseerd neem dan gerust contact met mij op via de web-mail, bij contact of per telefoon 06-28263250
 
Hoe gaat het in zijn werk?
Ook dit wordt uitgelegd op de pagina kinesiologie.
Ook staat daar mij AGB code voor de zorgverzekeraar zodat je na kunt vragen of de behandelingen vergoed worden.

Tot ziens in mijn praktijk of bij mij op cursus.

 

 

Ik heb de opleiding HBO pedagogiek gevolgd om meer achtergrond te krijgen en een beter zicht op de ontwikkeling van mijn beide kinderen. Dit om beter te weten wat bij de leeftijd hoort, wat de volgende ontwikkeling kan zijn en de kinderen daarin te begeleiden. Maar ook om een en ander beter los te kunnen laten doordat ik meer kennis heb en daarmee meer vertrouwen.
Onze kinderen hebben zich heel verschillend ontwikkeld. Daarnaast is een eerste kind en een tweede kind toch ook weer heel anders. Wat is normaal en wanneer is het anders? Het blijft een lastig vraagstuk. Maar je erin verdiepen is waanzinnig leuk en leerzaam.

 

Tijdens deze studie ben ik in aanraking gekomen met Kinesiologie en daardoor zo nieuwsgierig geworden dat ik de Touch for Health cursus ben gaan volgen om te snappen wat nu de basis van dat alles was.

 

Naast Kinesiologie ben ik toen ook de cursussen Reiki 1 gaan volgen. Om ook een andere manier van omgaan met energie te ervaren.

 

De cursus Touch for Health vond ik zo ongelofelijk leuk / fascinerend dat ik besloot om de hele opleiding voor Professionele Kinesiologie te gaan volgen bij TOPKI. Inmiddels ben ik Professioneel Kinesioloog en Erkend door de beroepsvereniging voor kinesiologen én heb een praktijk aan huis.

 

Reiki 1 deed veel maar Reiki 2 was geweldig. In juni 2012 heb ik Reiki Practitioner afgerond.

 

Ik ben nog steeds verwondert over wat Reiki en Kinesiologie allemaal kan en doet en wat ik allemaal leer en hoe ik groei. Wat mij eigenlijk het meeste verbaast is dat alles komt zoals je het ook aan kan. Ik bedoel; er gebeurt nooit teveel. Je kunt het altijd verwerken zodat je weer verder kunt groeien en leren.

 

Omdat je nooit uitgeleerd of uitgegroeid bent binnen dit vakgebied, is dit voor mij de meest mooie manier van werken. Ook tijdens mijn werken in de praktijk en tijdens het lesgeven mag ik groeien en leren. Dit maakt dat ik nu iets heb waar ik niet meer zo snel op uitgekeken ben.

 

Inmiddels heb ik al een paar jaar een eigen praktijk en wil jou graag van harte uitnodigen om ook zelf kennis te maken met Kinesiologie en Reiki.

 

Ook geef ik cursus in Touch for Health, Stress Release en de Zichtverbredersroute.
De Touch for Health instructeurs opleiding heb ik gevolgd bij Matthew Thie zelf. Een week ondergedompeld worden in Touch for Health is wel een hele unieke ervaring.

De Stress Release instructeurs heb ik gevolgd bij Monique van der Starre en Marieke Harbers. Monique is mede eigenaar van het Welkin Kinesiologie College.

De Zichtverbredersroute heb ik gevolgd bij Coby Schasfoort op de Hof van Axen. Coby is de ontwikkelaar van dit mooie materiaal en ik ben dankbaar dat ik het nog van haar heb mogen ontvangen.

 

Ik ben er dan ook trots op deze mooie technieken door te mogen geven via de 3 routes: Touch for Health, Stress Release en Zichtverbreders

 

Praktijk & Cursuscentrum voor Kinesiologie
Inge Burgerhof

Duizendblad 11 4102 KP Culemborg
06 - 28 26 32 50
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.begripdoorinzicht.nl

www.begripdoorinzicht.nl maakt gebruik van cookies voor een optimale beleving van deze site.